Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.
Tomater och i synnerhet gröna färskskördade produkter är mycket ömtåliga. När de plockats måste de konserveras inom loppet av några timmar för att minska risken för jäsning.
Alla steg i produktionen kontrolleras ständigt: pastöriseringstemperaturer, vikt, vattentätningar på behållare, samt fysiska och kemiska egenskaper hos de färdiga produkterna.
Våra tio anläggningar runtom i Italien ligger inte längre än 50 km från fälten. Cirios produktionsanläggningar uppfyller miljökraven från de mest erkända certifieringarna.
© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits