Vi har märkt att ditt språk inte är svenska. KLICKA HÄR för att gå til sajten. Fortsätt på denna sida genom att stänga denna banner.

Crêpes, tomatsås, fetaost och avokado

Förrätt

Vegetarisk

Medel

30 min

2 Servingar

Ingedientser

500 g Cirio Passerade Tomater

3 dl mjöl

1 dl mjölk

80 g basilika

80 g oregano

200 g fetaost

1 tsk bakpulver

2 st ägg

2 st limefrukter

1 st silverlök

2 msk extra jungfruolivolja

3 st mogna avokado

krasse

salt

solrosolja

vitlök

smör

 

Gör så här
  1. Stek vitlöken i lite olja i en stekpanna
  2. Under tiden, förbered avokadon, tillsätt juice av en lime och salt. Blanda tills det blivit en röra
  3. Tillsätt Cirios passerade tomater i samma panna som du stekte vitlöken i, tillsätt salt
  4. Finhacka löken och lägg den i avokadoröran
  5. Förbered crêpen. Blanda mjöl, ägg, mjölk och bakpulver till en jämn smet
  6. Lägg matfett i en stekpanna, häll i smeten och låt den stekas
  7. Placera crêpen på en tallrik. Tillsätt ett lager tomatsås, ett lager avokadoröra och en till crêpes ovanpå.

Inspireras av fler recept
med Passerade Tomater

ÖVRIGT RECEPT

© 2021 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits